Kategorier
Nyheter

Dags för relansering

År 1998 började min resa inom webben på allvar. Då blev jag webmaster på BTS och byggde deras digitala närvaro under 5 år.

Kom precis från Lunds Universitet där jag hade pluggat ekonomi och tagit en filosofie kandidat. Förutom studierna var jag studentordförande och skapade Lundaekonomerna.

I min barndom hade jag redan 1981 som 13-åring köpt min första dator, en Commodore Vic 20, och lärde mig programmera, så när jag väl kom in i yrkeslivet blev ekonomi och teknik en vinnande kombination för karriären.

Mellan år 2000-2010 arrangerade jag Internet Marketing Conference och träffade tusentals människor och företag i branschen från hela världen.

Idag arbetar jag som lärare, konsult och entreprenör i branschen och älskar varje minut!

Nu relanserar jag min sajt som fanns en kort stund mellan 1999-2001 och med denna svenska sajt, så vill jag sprida budskap om alltifrån ”Page Views eller Hits som det hette 1998” till ”Machine Learning” vilket är det hetaste i vår bransch.

Bli medlem kostnadsfritt idag!