Dags för relansering

År 1998 började min resa inom webben på allvar när jag blev webmaster på BTS och byggde deras digitala närvaro under 5 år.

Innan hade jag pluggat ekonomi och tagit en filosofie kandidat vid Lunds Universitet där jag också var studentordförande och skapade Lundaekonomerna.

I min barndom hade jag redan 1981 som 13-åring köpt min första dator, en Commodore Vic 20, och lärde mig programmera, så när jag väl kom in i yrkeslivet blev ekonomi och teknik en vinnande kombination för karriären.

Efter mina år på BTS arrangerade jag Internet Marketing Conference mer eller mindre på heltid och träffade tusentals människor och företag i branschen från hela världen vilket jag har nytta av nästan varje dag till dags dato.

Idag arbetar jag som lärare, konsult och entreprenör i branschen och älskar varje minut!

Nu relanserar jag min sajt som fanns en kort stund mellan 1999-2001 och med denna sajt, så vill jag sprida budskap om alltifrån “Page Views eller Hits som det hette 1998” till “Machine Learning” vilket är det hetaste i vår bransch samt berätta om min 10-steg modell för att dominera digitalt!

Bli medlem kostnadsfritt idag!